iPhone Gold goedkoop aanschaffen

Wie wilt er nou niet zo goedkoop mogelijk een iPhone kopen? Wij hebben uitgezocht wat vandaag de dag de beste opties zijn om zo voordelig mogelijk een iPhone Gold te verkrijgen, in dit artikel zullen wij al deze opties uit een zetten en toelichten. Wij geven hierin ons eigen advies maar laten je natuurlijk vrij in je uiteindelijke keuze, in jouw situatie kan een andere optie wellicht interessanter zijn!

De opties die wij uitlichten om goedkoop aan een iPhone te komen zijn als volgt:
– Refurbished iPhones
– Tweedehands / Gebruikte iPhones

Refurbished iPhones: wat zijn dat?

 


Refurbished iPhones zijn eigenlijk vergelijkbaar met nieuwe toestellen. Het zijn namelijk gebruikte iPhones die opgekocht zijn door een bedrijf en vervolgens volledig gereviseerd zijn. Technisch zijn de toestellen helemaal nieuw, alles wordt vervangen en daarom heeft u als koper van een refurbished iPhone dus ook een garantie dat uw toestel goed functioneert. Daarnaast hebben veel websites ook nog een garantie regeling van 12 maanden, bijvoorbeeld de website van Telefoondiscounter. Refurbished iPhones zijn over het algemeen te verkrijgen tussen de 200 en 300 euro.

Tweedehands en gebruikte iPhones

 
Het verschil met het inkopen van een Refurbished iPhone en een tweedehands iPhone zit hem in zowel de prijs als de kwaliteit. De prijs van een refurbished toestel is wel een stuk hoger dan wanneer je een tweedehands toestel aanschaft, zo kun je een tweedehands toestel namelijk al voor 100 euro krijgen waar een refurbished iPhone vaak minimaal 200 euro kost en vaak zelfs nog duurder. Echter is het wel zo dat de kwaliteit van een refurbished iPhone stukken beter is waardoor je bij een refurbished toestel meer zekerheid hebt. Daarnaast is er natuurlijk zoals hierboven al besproken; de garantieregeling. De garantieregeling houdt bij de meeste aanbieders in dat je het toestel de eerste 12 maanden bij defect gewoon kunt retourneren.