iPhone 5s kopen

iPhone 5s Gold kopen

De goedkoopste manier om een iPhone 5s Gold te kopen is om deze nieuwe smartphone in combinatie met een abonnement af te sluiten. Betalen doe je natuurlijk met prepaid creditcard. Zo weet je zeker dat je nieuwe aankoop is verzekerd. Het voordeel met het kopen van de iPhone 5s Gold met een abonnement is dat de aanschafprijs van de iPhone 5s vele malen lager is dan wanneer je de iPhone 5s Gold als los toestel koopt. De iPhone 5s Gold kun je met een abonnement snel en gemakkelijk via het internet bestellen bij één van de vele aanbieders van de iPhone 5s. Wil je liever de iPhone 5s Gold kopen als los toestel dan kun je dit ook het beste doen via één van de geselecteerde aanbieders.

Prijzen iPhone 5s Gold

Apple heeft voor een losse iPhone 5s de volgende verkoopadvies prijzen opgesteld. De verkoopprijs kan per aanbieder verschillen in verband met lopende acties. De vastgestelde prijzen zoals Apple deze heeft opgesteld voor de iPhone 5s Gold zijn:

  • 16GB € 699,00
  • 32GB € 799,00
  • 64GB € 899,00

Deze prijzen gelden voor zowel de iPhone 5s Space Gray, Silver en Gold.

iPhone 5s Gold met abonnement kopen

De iPhone 5s Gold in combinatie met een iPhone abonnement is werkelijk de goedkoopste manier om de iPhone 5s te bemachtigen. Nederlandse providers bieden een passend abonnement aan bij de nieuwe iPhone 5s waarmee je de iPhone 5s heel voordelig kunt kopen. Voor de beste en de goedkoopste iPhone abonnementen is het verstandig om diverse telecom webshops te vergelijken.

 

iPhone 5s Gold kopen? Klik hier!

iPhone 5S Gold Silver Grey