Tips om voordelig een iPhone aan te schaffen

De iPhone is de populairste telefoon die er is. Maar de aanschaf van een nieuwe iPhone is behoorlijk prijzig. En aangezien de aanschaf over het algemeen voor slechts 2 jaar is, is het een behoorlijke uitgave. Toch kan je aanzienlijk besparen op de kosten mits je slim inkoopt. Hoe je dit kunt doen, lees je in dit artikel!

 

Aanbiedingen

Er is altijd wel ergens een aanbieding te vinden! Kijk niet alleen naar wat je huidige provider te bieden heeft, maar probeer ook verder te kijken. Overstappen is tegenwoordig namelijk een fluitje van een cent. Vaak ben je zelfs goedkoper uit als nieuwe klant, dan dat je bij je huidige provider je abonnement verlengt. Dit komt doordat providers je heel graag als nieuwe klant willen verwelkomen door de stevige concurrentie.

 

Refurbished

Tevens bestaan er diverse winkel die refurbished iPhones verkopen. Dit zijn gebruikte iPhones die helemaal zijn nagekeken en zo goed als nieuw zijn. Je krijgt bij een refurbished iPhone zelfs garantie.

 

Tweedehands

Een optie met wat meer risico dan de refurbished iPhone, is een tweedehands iPhone. Er zijn zowel bedrijven als particulieren die deze optie aanbieden. Een tweedehands iPhone is de goedkoopste optie, maar dat is niet zonder reden. Je weet namelijk niet of het toestel nog helemaal goed werkend is en je krijgt geen garantie.

 

Oude modellen

Wanneer er nieuwe modellen op de markt komen, worden de oude modellen minder aantrekkelijk. Een mooie kans voor jou om een goedkope iPhone aan te schaffen! De oudere modellen komen dan namelijk vaak in de uitverkoop, terwijl de toestellen nog prima zijn! Ga dus na welke opties van een telefoon relevant voor jou zijn, misschien dat een oud model wel aan jouw eisen kan voldoen!